Jos olet ostanut tuotepakkauksen tai aktivointikortin

Jos olet ostanut tuotepakkauksen tai aktivointikortin liikkeestä, tarvitset aktivointikoodin sovelluksen aktivoimiseen. Löydät aktivointikoodin tuotepakkauksesta, oppaista tai kortin kääntöpuolelta. Aktivointikoodi on uniikki merkkijono, joka koostuu kahdestakymmenestä numerosta ja latinalaisista kirjaimista, ja se on muotoa xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx.

Aktivointikoodilla aktivoitu tilaus käynnistyy päivänä, jona aktivoit sovelluksen ensimmäisessä laitteessasi.

Jos olet ostanut aktivointikoodin:

1. Avaa My Kaspersky -sivusto laitteessa, jonka haluat suojata.
  2. Luo My Kaspersky -tili tai kirjaudu aiemmin luodulle tilille.
  3. Alla Onko sinulla jo aktivointikoodi? syötä aktivointikoodi sivun alaosassa olevaan syöttökenttään.

Ikkuna, jossa voit lisätä aktivointikoodin tilillesi

Aktivointikoodin lisääminen

4. Napsauta Lisää-painiketta.

Jos aktivointikoodin on lisätty, Tilaukset -osiossa näkyy tilauspaneeli.

5. Napsauta tilauspaneelia.

Tilaus-ikkuna

Tilauksen hallintapaneelit

6. Napsauta tilaustietoikkunassa Lataa, niin sovellus ladataan laitteellesi.

Ikkuna sovelluksen lataamiseen tililtäsi

Tilauksen lataus

7. Asenna sovellus.

Kun sovellus on asennettu, se aktivoituu automaattisesti tilauksesi ehtojen mukaisesti.

Jos olet ostanut tuotepakkauksen, jossa on asennuslevy:

1. Aseta levy levyasemaan.
  2. Luo tili tai kirjaudu aiemmin luotuun tiliin Oma Kaspersky -tilin yhteysikkunassa.

Ikkuna tilille kirjautumiseen asennuslevyltä

Kirjautuminen tilille

3. Lisää aktivointikoodi aktivointikoodi-ikkunan tekstiruutuun ja napsauta Jatka.

Ikkuna aktivointikoodin lisäämiseen asennuslevyltä

Jatka-painike

Aktivointikoodi tallennetaan tilillesi kohtaan Tilaukset.

4. Lataa ja asenna sovellus laitteellesi napsauttamalla Lataa ja asenna.

Ikkuna sovelluksen lataamiseen ja asentamiseen

"Lataa ja asenna" -painike

5. Asenna sovellus.

Kun sovellus on asennettu, se aktivoituu automaattisesti tilauksesi ehtojen mukaisesti.

Aktivointikoodisi on nyt tallennettu My Kaspersky -tiliisi. Suojaa uusi laite kirjautumalla tilillesi ja lataamalla sovellus. Aktivointikoodin voi myös syöttää manuaalisesti sovelluksessa.